Perinteistä Jussi Gaalaa vietettiin 2.2.2014 Helsingin Kaapelitehtaalla.
Kotimaisen elokuva-alan juhla keräsi alan ammattilaiset kokoon.
Tiesitkö, että ensimmäiset Jussi-patsaat jaettin jo 16.11.1944?
Tämä tarkoittaa, että tänä vuoden Jussi-juhlaa vietettiin 69:n.kerran.
(lähde:mtv/viihde)
IMG_6262

Capital Cateringin vastasi illan gaala-menusta ja tarjoiluista.
Chef Markku Luolan suunnitelma Jussimenu oli nimeltään lyhyesti ja ytimekkäästi THEJUSSIMENU.
Menu koostui isoista, “rönskista” ja mahtipontisista annoksista.

THE COUVERT&SINULLE MAKUKIRJE
Keittiön tervehdyksenä toimi spelttileipänen.

THE AMUSE-BOUCHE&MAKUPALA
Vihreää hummusta ja chilikotijuustoa

THE FIRST COURSE & FILM NOIR HENGESSÄ
Mirimarinoitua norilohta ja seesaminsiemeniä, Kukkakaali-limeterriiniä,Wasabicremeä ja Riisinuudelipyörre.
IMG_6284

IMG_6281

IMG_6282

THE SECOND COURSE & PAPERIKÄTKÖ
Paperissa paistettua karitsan entrecotea ja tomaatti-valkopapu-belugalinssiragu,peruna-pecorinojuustofondant
ja versosalaattia.

Kuva lainattu Capital Cateringin Face Book sivulta
Kuva on lainattu Capital Cateringin Face Book-sivulta.

THE SWEET COURSE& MUSTAHERUKKAMAKIA
Toisin sanoen mantelikakkua ja mustaherukkamoussea, Cassismelbaa ja merisuolanougattia
IMG_6293

IMG_6294
Mantelikakusta oli tehty filmirullan näköinen, joka sopi illan teemaan loistavasti.

Jokaiselle vieraalle oli tehty oma ihana tähti servetti.
IMG_6244

IMG_6257

IMG_6241

IMG_6274

IMG_6270

IMG_6264
Juhliin kuuluu tietysti samppanja.