Yritys

Alkuvuodesta 1975 erääseen helsinkiläishotelliin osui töihin kaksi nuorta miestä. Herroista lyhyempi – vaaleatukkainen ja tuolloin vielä laihanpuoleinen – oli nimeltään Kari ja tummapiirteistä hujoppia kutsuttiin Eraksi.
Capital Catering - juhlapalvelua täydellä sydämellä

Huomattuaan, että ajatukset maailmanmenosta kävivät hyvin yhteen, kaksikko päätti perustaa ”joku kaunis päivä” oman firman. Nuorten miesten visiona oli luoda uudella reseptillä toimiva juhlapalvelu. Sellainen, jossa asiakas voi kiistattoman kulinaarisen auktoriteetin lisäksi luottaa myös tyylitajuun, ideointikykyyn ja palveluasenteeseen.

Capital Catering – Juhlapalveluiden hiottu resepti

Se ”kaunis päivä” koitti lopulta yksitoista vuotta myöhemmin. Toteutuessaan haave sai nimen Capital Catering. Lähes neljännesvuosisadan hiomisella, kehittelyllä ja jatkuvalla uudistumisella Karin ja Eran resepti on tuonut Capital Cateringille hyviä pitkäaikaisia ystäviä.

Pitkän kvartaalin aikana yrityskin on kasvanut yhdeksi suurimmista yksityisomisteisista toimijoista juhlapalvelu-alalla. Kari Pulkkisen osalta reseptikirja on nyt juhlallisesti luovutettu eteenpäin – seuraavalle nuorelle miehelle. Uuden sukupolven nousu vastuutehtäviin ruokkii sitä paloa, kipinää ja uskallusta, josta mieleenpainuvat elämykset ja ikimuistoiset juhlat on tehty. Sillä – parhaita juhlia ovat ne, joita muut yrittävät myöhemmin jäljitellä.

Tietoa meistä

Yhteystiedot:
p. (09) 7517 5600
myynti@capitalcatering.fi

Virallinen nimi: Capital Crew Helsinki Oy
Y-tunnus: 1054326-0

Ravintolamme kartalla
Palaute
Kerro miten olemme mielestäsi onnistuneet!

Nimi

Sähköposti

Aihe

Viesti

captcha
Yllä näkyvä numero-/kirjainsarja