Ravintolat

Capital Catering on toiminut ravintola-alalla jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Pitkä kokemus alalla toimimisesta on tuonut mukanaan ainutlaatuista tietotaitoa sekä osaamista ravintolatoiminnan vetämiseen.

Panostamme toiminnassamme erinomaiseen ruokaan, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja loistavaan asiakaspalveluun. Haluamme tehdä ruokailuhetkestä kokonaisvaltaisesti miellyttävän ja mieleen painuvan elämyksen, joka piristää ja rentouttaa arjen keskellä.

Capital Cateringin ravintolat sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä. Kiasma_Café toimii molemmat Helsingin ydinkeskustassa arvostetussa ja merkittävässä nykytaiteen museo Kiasmassa tarjoten erinomaisista raaka-aineista valmistettua laadukasta ruokaa niin lounaaksi kuin a la cartenakin. Moskova Kafe ja Corona Bar&Billiard toimivat myös ydinkeskustassa, kulttuuri- ja viihdekeskus Andorrassa, tarjoten loistavat vaihtoehdot illan- ja ajanviettoon. Lounasravintolat SikSak, Stonebase, Ukuli sekä Granlunch taas löytyvät eri yrityskeskittymien lähettyviltä tarjoten maittavia ja ilahduttavia lounaselämyksiä työpäivän keskellä.

Löydät lisää tietoa ravintoloistamme oikealla puolella olevista linkeistä.

Tervetuloa herkuttelemaan!