Cateringpalvelut ja juhlatilat

Capital Catering järjestää niin tuhansien ihmisten yleisötapahtumat kuin intiimit perhejuhlat täydellä sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla. Meillä on yli 30 vuoden kokemus juhlien järjestämisestä ja catering-toiminnasta. Innovatiiviset ja hyvin järjestetyt yritysjuhlat ovat maineemme ehdoton kulmakivi. Jokainen pienikin tapahtuma on meille tärkeä, mutta palvelumme sujuu myös silloin, kun tilaisuuteen kutsutaan tuhansia vieraita.

Autamme tapahtumapaikan valinnassa ja tilaisuuden suunnittelussa, työskentelemme usein yhteistyössä tapahtumamarkkinointiyritysten kanssa. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa, omaamme myös vuosien kokemuksen vaativista ulkomaanprojekteista. Helsingissä järjestettäviin tilaisuuksiin yritysryhmämme omatkin ravintolat sekä juhlatilat tarjoavat monia vaihtoehtoja.

Catering-palvelut

Rautainen osaaminen ja ammattitaito näkyy erityisesti catering-palveluissamme. Kun haluat, että tilaisuutesi muistetaan erinomaisesta ruoasta ja palvelusta, ota yhteyttä Capital Cateringiin. Olemme kokeneita juhlakonkareita vuosikymmenten varrella hankitulla tietotaidolla, mutta teemme työtämme samalla intohimolla ja innolla kuin alussakin. Rakennamme menukokonaisuudet aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Juhla- ja kokoustilat

Capital Cateringin vuokrattavat juhla- ja kokoustilat löytyvät eri puolilta Helsinkiä. Kulttuuri- ja viihdekeskus Andorra tarjoaa tiloja niin yksityis- kuin yleisötapahtumiin ravintola Dubrovnikin, elokuvateatteri Kinon ja näitä yhdistävän Lounge&Lobby -alueen sekä menneiden vuosien tunnelmaa henkivän Kafe Moskovan muodossa. Tekniskan saleista löytyy upeat, herrainklubi-henkiset tilat kokouksille, seminaareille, liikelounaille ja erilaisille juhlille.   Vuokrattavista tiloistamme löydät lisää tietoa oikealla olevan valikon kautta!

Pyydä tarjous

Päivämäärä

Henkilömäärä

Pyydän tarjousta
CateringistaTilasta

Valitse toivomasi tila/tilat alta:

Lisätietoja

Nimi*

Yritys

Puhelinnumero*

Sähköposti*

captcha
Yllä näkyvä numero-/kirjainsarja:

Juhlat Catering
Juhlat Catering
Yhteystiedot

CATERING:
myynti@capitalcatering.fi
p. 020 175 1613

DUBROVNIK/KINO/MOSKOVA KAFE
myynti@andorra.fi
p. 020 175 1620

TEKNISKAN SALIT
myynti@capitalcatering.fi
p. 09 7517 5600